WordPress problemen

Loopt u vast met WordPress? Uw website werkt niet meer of u ondervindt andere problemen? Wij kunnen u hiermee helpen. Een aanspreekpunt voor al uw WordPress vragen.

Het uitzoeken van problemen kost meestal veel tijd en is een intensieve klus. Wij zien regelmatig dezelfde problemen voorbij komen, en kunnen daardoor snel de juiste oplossing voor uw probleem vinden. Wij staan klaar om snel advies te leveren en kunnen u snel en accuraat helpen.

v.a. € 0*

v.a. € 60

Wat onze klanten zeggen

Super bedankt voor de goede en snelle service!
AB Socks
FastStack reageerde snel op ons verzoek en kwam met een passende oplossing. Ze zijn ook heel praktisch en duidelijk over wat hun hulp kost.
ResQbelt
Een enorme hulp voor de website. Altijd een top service!
T. de Boer
Prima op weg geholpen door FastStack, waar ik zelf nog wat kennis miste..
Z. Bendenz
Grote dank voor de snelle hulp!
P. Visser
Een vlot en professioneel bedrijf.
Van Breukelen

Hulp is onderweg

Of u nu een simpele blog heeft of een grote meertalige website, het is natuurlijk heel vervelend als uw website offline is door problemen. Voordat wij de oplossing voor u kunnen vinden hebben wij een aantal vragen die ons helpen het probleem sneller op te lossen.

  • Wat werkt er precies niet meer?
  • Wat gebeurde er voordat het niet meer werkte? Heeft u iets veranderd?
  • Wat heeft u al geprobeerd om het op te lossen?
  • Waar wordt uw website gehost?

Hulp nodig bij het oplossen van problemen met uw WordPress website? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Veelvoorkomende WordPress problemen

WordPress is een gemakkelijk en populair content management systeem. Helaas zijn er ook veel problemen die zich kunnen voordoen. Gelukkig zijn sommige problemen zijn heel eenvoudig op te lossen of eenvoudig te voorkomen.

500 Internal Server Error

Dit is waarschijnlijk de meest voorkomende WordPress fout. De bekendste oorzaak van deze fout is een corrupt .htaccess-bestand. Bovendien kan een onjuiste WordPress-installatie of PHP problemen met plugins of thema’s ook tot deze fout leiden.

500 Internal Server Error

Wit Scherm

Een mogelijke oorzaak van deze fout is incompatibiliteit van een thema of plugin. Een bepaalde plugin is mogelijk niet compatibel met een andere plugin op de site of deze is mogelijk niet compatibel met de WordPress-versie die u gebruikt. Vooral na een update kunt u dit probleem ondervinden.

Wit Scherm

Error Establishing Database Connection

Dit betekent dat WordPress technischheden ondervindt bij het openen van uw database. Een belangrijke oorzaak zijn onjuiste gegevens in het wp-config.php bestand. In het geval van een hack moet u zo snel mogelijk de beveiliging van uw site laten controleren.

Database Error

Heeft u een probleem dat u opgelost wilt hebben?

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door!

Neem Contact Op