Managed Wordpress hosting

Geef de taken uit handen. Gecontroleerde updates en een geoptimaliseerde website: Wij regelen het voor u.

Te veel tijd kwijt aan het beheer van uw WordPress website?

Met onze Managed WordPress hosting kunt u zich volledig op uw bedrijf richten en hoeft u zich geen zorgen te maken over de technische zaken achter uw website. Wij kunnen u ontzorgen door alles te regelen.

Wij beheren uw website en u bent gegarandeerd van dagelijkse back-ups en gecontroleerde updates van WordPress, plugins en thema's. Hosting bij FastStack is snel, veilig en optimaal voor uw website.

Hosting, registratie van uw domeinnaam, instellen van uw email, beheer van uw nieuwe website, en opzetten van WordPress: wij regelen het. De domein registratie is op uw naam, dus daar blijft u altijd de eigenaar van. Wilt u zelf iets aanpassen op uw website? Dat kan natuurlijk!

Vanaf €15,00 per maand

Wij regelen de registratie van uw domeinnaam en de hosting voor uw nieuwe website.

Inclusief email op elk apparaat

Binnen een paar stappen ingesteld in bijvoorbeeld Outlook, of op uw telefoon in uw favoriete mail app.

Inclusief SSL certificaat

Met een SSL certificaat is de complete website extra beveiligd door middel van SSL encryptie.

Hosting pakketten

Bekijk hieronder welk hosting pakket het beste bij uw wensen past. Of u nu net begint, al langer bestaat of een aangepaste oplossing nodig hebt, u kiest het pakket dat geschikt is voor uw bedrijf en u kunt upgraden wanneer dit nodig is.

Business

€15 /maand

Ultimate

€55 /maand

De prijzen van de hostingpakketten zijn per maand en exclusief 21% BTW.

Altijd inbegrepen bij onze supersnelle SSD hosting

Geoptimaliseerd voor WordPress

Ons platform is volledig op maat gemaakt voor WordPress. Hierdoor zijn uw WordPress websites sneller, veiliger en stabieler.

Servers in Amsterdam & Rotterdam

Onze supersnelle SSD servers staan in datacenters in Amsterdam en Rotterdam, en hebben een beschikbaarheid van 99.7%.

Geen beperkingen op dataverkeer

Onverwachts veel bezoekers op uw website? Geen zorgen of uw website beschikbaar blijft dankzij onbeperkt dataverkeer.

Gratis verhuisservice

Wij verhuizen uw website gratis, eenvoudig en snel naar onze beveiligde hostingomgeving.

24/7 monitoring

Uw website wordt 24 uur per dag, 7 dagen in de week continu door ons in de gaten gehouden.

WordPress Updates

Wij zorgen ervoor dat uw WordPress installatie, plugins en thema's geupdatet blijven.

Inclusief SSL en Varnish caching

Bij elke pakket krijgt u standaard een gratis DV SSL-certificaat van Let's Encrypt voor een veiligere website met een snellere laadtijd.

7 dagen per week snelle support

Wij helpen u snel en kundig met al uw vragen. U kunt 7 dagen in de week van 9 tot 5 bij ons terecht voor al uw hosting vragen.

Inclusief beveiligde SSL webmail

Wij bieden u een SSL-beveiligde webmail applicatie. Via webmail kunt u met iedere browser uw e-mails lezen en beantwoorden.

Waarom Managed Hosting/onderhoud?

U wilt zich geen zorgen meer hoeven maken over het up-to-date houden van WordPress en allerlei plugins. Maak dan gebruik van Managed Hosting en het onderhoud is voor u geregeld.

WordPress Onderhoud

  • Onbeperkte technische ondersteuning
  • Updates van plugins, thema’s en WordPress
  • Dagelijkse back-ups tot 7 dagen terug
  • 24/7 monitoren van uw website

Dit is van toepassing op alle WordPress hosting pakketten van FastStack.

Bestellen  Meer over onderhoud

Al bij ons

Meer dan administratie
Maat Stalling
GRK Vastgoed
Mate & Copains
Ceifer logo
resQbelt
Hoogeboom Partyservice

Geïnteresseerd in onze managed hosting? Binnen één dag online!

Wij nemen contact met u op om uw bestelling af te ronden. Wij organiseren de verhuizing van uw bestaande website of maken een compleet nieuwe website. Bestaande websites kunnen binnen 24 uur al online zijn!

Goede beveiliging

Bij FastStack nemen we WordPress veiligheid heel erg serieus en hebben actieve en passieve maatregelen genomen om aanvallen te stoppen. We controleren de websites onder ons beheer elke minuut op uptime en ondersteunen alleen versleutelde SFTP- en SSH-verbindingen.

Onze snelle SSD servers draaien standaard op PHP7.3 en zijn onder andere voorzien van een firewall die het kwaadaardige verkeer filtert en bots blokkeert die proberen in te loggen op uw website of mailbox. Bent u ondanks alle maatregelen toch gehackt? Dan zorgen wij ervoor dat uw website gratis schoongemaakt wordt.

Beveliging

Gratis migratie

Gratis migratie

Het verhuizen van een domein en alles er om heen kan best ingewikkeld zijn. Het is meestal veiliger om ons deskundige team alles te laten doen. Met onze gratis verhuisservice helpen wij u bij alle hosting gerelateerde zaken zoals uw domein, bestanden, en email eenvoudig en snel overzetten. Dat scheelt geld en tijd!

U wordt op de hoogte gehouden van de migratie door ons team. Het verplaatsen van uw website naar onze servers zorgt meestal niet voor downtime en wij zullen uw gemigreerde website eerst grondig testen voordat het live gaat.


Een veilige plek voor uw website

Wij doen er alles aan om uw website zo veilig mogelijk te houden. Dit betekent dat u geen core en plugin updates meer hoeft te doen. Wij voeren alle updates voor u uit en controleren uw website. Gaat er iets mis? Dan zetten wij de back-up terug en brengen wij u op de hoogte.

  • Elke dag meerdere backups van uw website
  • HTTP/2 ondersteuning voor maximale snelheid
  • Inclusief onbeperkte kleine aanpassingen
  • Automatische updates van Wordpress

Klantenservice

Uitstekende support

Wij zijn trots op onze fantastische WordPress-ondersteuning. Ons team heeft ervaring in het oplossen van problemen, server onderhoud, thema en plugin ontwikkeling, onderhoud en meer!

Wij helpen u snel en kundig met al uw vragen. Zelfs in het weekend en ook nadat uw website is opgezet. U kunt 7 dagen in de week van 9 tot 5 bij ons terecht. Wij zijn graag uw persoonlijke WordPress-conciërge.

Veelgestelde vragen

Alle onderdelen van onze hosting zijn geoptimaliseerd voor snelheid en en wij zetten diverse caching technieken in. Daarmee draaien praktisch alle sites sneller bij ons dan bij uw oude host en zijn ze beter bestand tegen piekbelasting. Wij houden tevens ook de WordPress core, plugins en alle servers veilig en up-to-date.

U vraagt bij uw huidige hostingpartij de verhuiscode op en geeft deze aan ons door. Wij informeren u wanneer de verhuizing is gelukt, zodat u uw oude hosting kunt opzeggen. Heeft u ook e-mail op uw oude domein? Vergeet dan niet deze ook over te zetten. Maak natuurlijk backups voordat u met iets begint.

Als u gebruik maakt van onze gratis verhuisservice hoeft u na het opgeven van de verhuiscode niks te doen. Wij zetten uw website inclusief database(s), alle bestanden en eventuele email accounts voor u over. Wij maken hiervoor een kopie van de website bij uw huidige hostingpartij en plaatsen deze op onze servers. Alle instellingen en data worden behouden.

De hosting wordt per jaar of per kwartaal vooraf gefactureerd met een minimum looptijd van 12 maanden. U krijgt hiervoor een factuur. Wilt u opzeggen? Houdt dan rekening met de opzegtermijn van één maand. U kunt tussentijds opzeggen. Betaalt u liever per maand, neem dan contact met ons op.

Onverwachts veel bezoekers op uw website? Maakt u zich geen zorgen of uw website beschikbaar blijft dankzij onbeperkt dataverkeer. Geniet van het succes zonder extra kosten. Wij hanteren een Fair Use Policy (FUP).

Natuurlijk krijgt u bij uw eigen domeinnaam ook e-mail met een onbeperkt aantal e-mailadressen. Wij zetten het allemaal naar wens op.

Met onze managed hosting pakketten wordt alles vrij eenvoudig, omdat wij alles voor u regelen. Geen zorgen over het opzetten van de database of server instellingen. Wanneer u een pakket heeft aangevraagd, kunt u na het ontvangen van de inlogggegevens onmiddellijk aan de slag met het opzetten van uw website.

Dat kan natuurlijk! Wij zorgen ervoor dat er een WordPress installatie volledig voor u klaar staat. Uw hoeft dus alleen maar in te loggen om direct te beginnen met het bouwen van een website. Geen zorgen over het opzetten van de database of server instellingen. Wij zetten ook gelijk een paar handige plugins klaar die u gratis kunt gebruiken.

Naast goede, snelle, en veilige hosting vinden we het net zo vanzelfsprekend dat u even een vraag moet kunnen stellen. Support gaat bij ons daarom altijd gepaard met uw WordPress hosting. U krijgt bovendien één aanspreekpunt voor uw website en wordt u dus niet van het kastje naar de muur gestuurd. Wij zijn van maandag tot zondag tussen 9:00 en 17:00 te bereiken voor support vragen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

E-mail ons

Gemiddeld binnen 1 uur reactie

Live chat

Online tussen 9:00 - 17:00