Onderhoud & support

Met ons onderhoudsabonnement is uw website altijd goed geoptimaliseerd, veilig en geupdatet.

Uw website is klaar.. en nu?

Het beheren en onderhouden van een website kan soms best lastig zijn. Uw website moet ook technisch up-to-date gehouden worden om het gevaar voor hackers zo klein mogelijk te maken.

Met ons onderhoudsabonnement ontzorgen wij u volledig zodat u zich kunt focussen op de belangrijkse zaken binnen uw bedrijf.

Website onderhoud
Goed beveiligd

Wij hebben jarenlange ervaring met het beheren van WordPress websites. Wij nemen het technisch onderhoud voor onze rekenig zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. U bent verzekerd van deskundig onderhoud en een optimaal werkende website.

Aanpassingen inbegrepen

Bij ons onderhoudsabonnement inbegrepen zitten ook kleine aanpassingen van uw website. Denk aan het bijwerken van teksten en afbeeldingen. Of het nu gaat om dagelijkse aanpassingen of eenmaal per jaar, alles is mogelijk.

Houd hackers buiten

Websites hebben dagelijks te maken met aanvallen van buitenaf. Wij beschermen uw website én bezoekers optimaal tegen hackers. Uw bestanden worden actief op malware code en virussen gescand zodat wij kunnen ingrijpen nog voordat er problemen ontstaan.

Updates van WordPress, plugins, en thema

WordPress updates worden het liefst zo snel mogelijk geinstalleerd om uw website optimaal beveiligd te houden. Maar ook plugins en uw website thema moeten regelmatig worden bijgehouden. Wij checken ook gelijk of alles na updates goed blijft werken.

Waarom een onderhoudsabonnement?

 • U hoeft niks zelf op uw website te doen
 • De kwaliteit van uw website is gewaarborgd
 • Uw website is altijd up-to-date
 • U hoeft zich niet te verdiepen in alles het werkt
 • U hoeft niet bang te zijn dat u per ongeluk iets fout doet
 • U heeft zorgeloos tijd voor andere dingen

Ons onderhoudsabonnement is ook mogelijk in combinatie met een van onze hostingpakketten tegen een gereduceerd tarief.

Onderhoudsabonnement

€ 15,00

prijs per maand, exclusief BTW
 • Onbeperkte website aanpassingen
 • Updates van plugins, thema’s en WordPress
 • Website controle op fouten
 • Dagelijkse back-ups tot 7 dagen terug
 • 24/7 monitoren van uw website
 • Spam monitoren en opschonen
 • Database optimaliseren
Houd mijn website veilig!

Wat is het voordeel?

We kunnen elk probleem dat u heeft oplossen en uw website op verschillende manieren constant blijven verbeteren. Een paar voorbeelden zijn:

 • Hacks voorkomen
 • Conversie verbeteren
 • Website versnellen
 • Bouncepercentage verlagen
 • Zoekmachine verkeer verhogen
 • Nieuwe bezoekers binnenhalen

Wat doen wij voor u?

Technisch onderhoud, content aanpassingen, updates, back-ups en meer.

Onbeperkte kleine aanpassingen

Op uw verzoek passen wij teksten en afbeeldingen aan. Of het nu gaat om dagelijkse aanpassingen of eenmaal per jaar, alles is mogelijk. Aanpassingen worden vaak dezelfde of de volgende werkdag uitgevoerd.

Veiligheidsupdates

Bijna elke maand komen er belangrijke updates uit voor WordPress. Dankzij deze updates blijft uw website beter beveiligd. Het is daarom belangrijk dat u altijd de meest recente versie van WordPress geïnstalleerd hebt.

Regelmatige cloud back-ups

Elke dag maken wij een back-up in de cloud van alle bestanden van uw website en uw complete database. Ook voor elke update maken wij een back-up. Als er tussentijds iets mis gaat met uw website kunnen wij deze back-up terug zetten. Zo verliest u niet uw complete website.

Dagelijkste beveiligingschecks

Iedere website is een potentieel doelwit voor hackers. Wij werken samen met Sucuri om u realtime malwaredetectie te bieden, aanvallen af te weren en uw website veilig te houden. Wij vinden beveiligingsproblemen voordat ze een serieus probleem worden.

24/7 monitoren

Uw website wordt 24 uur per dag, 7 dagen in de week continu door ons in de gaten gehouden. Mocht uw website toch offline gaan, dan krijgt u een email en zorgen wij er voor dat uw website in no-time weer terug online is.

Geen opzegtermijn

De onderhoudsabonnementen worden voorafgaand aan de periode gefactureerd en hebben geen opzegtermijn. Opzeggen kan zelfs nadat u de factuur voor de volgende periode heeft ontvangen.

Veelgestelde vragen

Onbeperkte aanpassingen zijn aanpassingen aan de inhoud van uw website, wijzigingen van plugin-instellingen en CSS-aanpassingen. Niet inbegrepen zijn maatwerk ontwikkelen (PHP, plug-ins, thema's, enz.), het bijwerken van aangepaste code, grafisch ontwerp, PSD naar WordPress, het maken van nieuwe inhoud of het bouwen van een nieuwe website of subdomein.

Wij werken samen met iThemes om premium WordPress-beveiliging op uw website aan te bieden! Wij implementeren en optimaliseren deze plugin voor uw website om u de best mogelijke dekking te bieden.

Wij zullen ook extra beveiliging implementeren op uw WordPress-dashboard en server als dat nodig is. Deze beveiligingsmaatregelen zijn uniek voor elke website waarmee wij werken, wat een oplossing op maat voor iedereen betekent.

We krijgen veel vragen over onze onbeperkte aanpassingen. Maar het is waar! Onbeperkt betekent echt onbeperkt als het gaat om de aanpassingen die we aanbieden.

We hebben onze prijzen zo vastgesteld dat het alleen mogelijk is om ondersteuning via e-mail en livechat te bieden. Hoewel we geen telefonische ondersteuning bieden, hebben we klantenservice bij FastStack hoog in het vaandel en zult u zowel onze e-mail support als livechat snel, effectief en vriendelijk vinden!

Wij voldoen sinds 25 mei 2018 100% aan de AVG wetgeving. U kunt hier meer lezen over de soorten gegevens die we verzamelen, hoe we deze verzamelen en hoe we uw gegevens gebruiken.

Heeft u interesse?

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door!

Neem Contact Op