Onderhoud, beheer & support

Ons WordPress onderhoudsabonnement ontneemt alle zorgen rondom het technisch beheer en onderhoud van uw website.

Altijd technisch in topconditie

Het beheren en onderhouden van een website kan soms best lastig zijn. Uw website moet goed onderhouden worden om het gevaar om beveiligingslekken te voorkomen. FastStack garandeert de veiligheid, snelheid en stabiliteit van uw website, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. Voor kleine én grotere WordPress websites.

Wij hebben jarenlange ervaring met het beheren van WordPress websites. Wij nemen het technisch onderhoud voor onze rekenig zodat u zich op andere dingen kunt richten. U bent verzekerd van deskundig onderhoud en een optimaal werkende website.

Houd hackers buiten

Websites hebben dagelijks te maken met aanvallen van buitenaf. Wij beschermen uw website én bezoekers optimaal tegen hackers. Uw bestanden worden actief op malware code en virussen gescand zodat wij kunnen ingrijpen nog voordat er problemen ontstaan.

Updates van WordPress, plugins, en thema

WordPress core updates moeten op tijd geinstalleerd om uw website optimaal beveiligd te houden. Maar ook plugins en uw website thema moeten regelmatig worden bijgehouden. Wij checken natuurlijk ook gelijk of alles na de updates goed blijft werken.

Technische ondersteuning

Bij ons onderhoudabonnement zitten ook kleine aanpassingen aan uw website inbegrepen. Dit is onder andedre het bijwerken van teksten en afbeeldingen. Of het nu gaat om dagelijkse aanpassingen of eenmaal per jaar, alles is mogelijk.

Website onderhoud

WordPress onderhoud & beheer

€45 /maand excl. btw
 • Onbeperkte website aanpassingen
 • Updates van plugins, thema’s en WordPress
 • Website controle op fouten
 • Dagelijkse back-ups tot 14 dagen terug
 • 24/7 monitoren van uw website
 • 7 dagen per week support
 • Spam monitoren en opschonen
Houd mijn website veilig!

WordPress onderhoud

€15 /maand excl. btw
 • 1 aanpassing per maand
 • Updates van plugins, thema’s en WordPress
 • Weekelijkse database back-ups
 • Premium veiligheidsplugin
 • Spam monitoren en opschonen
Houd mijn website veilig!

Zoekt u ook nog goede hosting bij uw onderhoudsabonnement? Bekijk onze Managed WordPress hosting.

Voordelen van een zorgeloze website

Wij ontzorgen u volledig zodat u zich kunt focussen op de belangrijkse zaken binnen uw bedrijf, u kunt ondernemen met een gerust hart.

 • Hacks voorkomen
 • Conversie verbeteren
 • Website versnellen
 • Kwaliteit van uw website waarborgen
 • Zoekmachine verkeer verhogen
 • Uw website altijd up-to-date

Wat doen wij voor u?

Technisch onderhoud, content aanpassingen, updates, back-ups en meer.

Regelmatige cloud back-ups

Elke dag maken wij veilige back-ups in de cloud van alle bestanden van uw website en uw complete database. Alle backups worden bewaard op beveiligde Nederlandse servers. Alle backups worden standaard 14 dagen bewaard.

Ook voor elke update maken wij een back-up. Als er tussentijds iets mis gaat met uw website kunnen wij deze back-up terug zetten en zorgen wij ervoor dat uw site weer snel beschikbaar is zodat het lijkt het alsof er niets is gebeurd.

Updates door ons uitgevoerd

Bijna elke maand komen er belangrijke updates uit voor WordPress. Dankzij deze updates blijft uw website beter beveiligd. Wij zorgen dat uw website altijd de laatst beschikbare versie van WordPress, plugins en thema’s heeft.

Uitzondering zijn de situaties waar er aanpassingen aan het thema gedaan zijn waardoor updaten niet mogelijk is, licenties van plugins niet meer geldig zijn of combinatie van plugins, thema’s en WordPress incompatibiliteitsproblemen veroorzaken.

Uptime monitor

Uw website wordt 24 uur per dag, 7 dagen in de week continu door ons in de gaten gehouden. Wanneer er iets gevonden wordt zullen wij dat gelijk voor u oplossen. Mocht uw website toch offline gaan, dan krijgt u een email en zorgen wij er voor dat uw website zo snel mogelijk weer terug online is.

Dagelijkste beveiligingschecks

Iedere website is een mogelijk doelwit voor hackers. Wij werken samen met Sucuri om u zeer goede malwaredetectie te bieden, aanvallen af te weren en uw website veilig te houden. Op uw website worden de bestanden actief op malware code en virussen gescand.

Onbeperkte kleine aanpassingen

Op uw verzoek publiceren wij aangeleverde berichten op uw pagina's, wijzigen of voegen afbeeldingen toe, werken andere teksten bij, en nog veel meer. Of het nu gaat om dagelijkse aanpassingen of eenmaal per jaar, alles is mogelijk. Aanpassingen worden vaak dezelfde of de volgende werkdag uitgevoerd.

Goede support

U krijgt een persoonlijk contact voor al uw vragen en andere dingen. Bij ons onderhoudsabonnement zit standaard snelle en goede support inbegrepen. U kunt 7 dagen in de week van 9 tot 5 bij ons terecht, en daarbuiten natuurlijk ook voor spoedgevallen.

Dit zeggen klanten

Professioneel met kennis van zaak, duidelijk en prettige communicatie, snelle reactie op vragen en aanpassingen!

Maat Stalling

Al vele jaren erg blij met onze website en het professionele onderhoud dat altijd perfect gedaan wordt.

Mate & Copains

FastStack reageerde snel op ons verzoek en kwam met een passende oplossing. Ze zijn ook heel praktisch en duidelijk over wat hun hulp kost.

resQbelt

Heeft u interesse?

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door!

Neem Contact Op